Despre Noi

Despre Noi

Perfection Beauty Club este locul unde „frumusețea devine fericire”! Am ales cele mai sigure și performante modalități de a descoperi frumusețea ta naturală. Facem training-uri de câte ori avem ocazia pentru a menține ritmul cu inovațiile din domeniul frumuseții și investim în aparatură de cea mai bună calitate. În momentul de față epilarea progresiv definitivă este serviciul cu care ne mândrim cel mai mult și acest serviciu îl găsiți la aceleași standarde înalte în Târgu-Mureș, București, Bistrița, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanța, Timișoara.

Perfection Beauty Club își dorește să fie numărul 1 în domeniul epilării laser. Dorința continuă de perfecționare și de adaptare la ultimele tendințe internaționale face din centrele noastre unități de elită cu tratamente premium la prețuri accesibile.

Cele 8 centre din Tg Mureș, București, Cluj-Napoca, Bistrița, Constanța, Timișoara, Suceava și Oradea sunt dirijate de protocoale stricte de igienă și de tratament, astfel că procentul clientelor mulțumite depășește 90%, într-un domeniu în care la nivel internațional studiile arată un nivel de satisfacție de doar 70- 85% . Acest procent situează centrele Perfecțion Beauty Club în elita epilării laser.

De asemenea din luna martie, respectiv octombrie 2018, sub licența “Perfection Beauty Club”, colaborăm cu centre de epilare din Militari Residence – Ilfov, Brașov, Arad și Craiova care își doresc o perfecționare continuă și plasarea lor pe harta centrelor de mare performanță în domeniul epilării cu laser.
Perfecțion Beauty Club este și unul din locurile unde se asigură pregătirea noilor specialiști în domeniul epilării. Divizia noastră de traineri a instruit până acum specialiști pentru 19 centre din România.

– De ce Perfection Beauty Club – Epilare Laser Militari Residence?
– De ce Baldan Group?
– De ce tehnologie italiană?
– Din anul 1989 Baldan Group a început să dezvolte fotoepilarea într-o țară unde clienții sunt atenți la cel mai mic detaliu, unde niciun accesoriu nu e pus la voia întâmplării. Atenția deosebită pentru aspectul personal și înclinația spre frumusețe caracterizează întreaga Italie, dar în special orașul Milano.

Pe o piață cu clienți pretențioși, Baldan Group a inovat continuu începând cu primele aparate cu lumină pulsată și ajungând acum la cele mai noi tehnologii bazate pe lasere performante cu accent pe siguranță și confort.
În toata Europa, Baldan Group colaborează cu peste 5000 de clinici, saloane, centre spa și farmacii.

La Academia Baldan se organizează lunar cursuri teoretice și practice pentru 80 de viitori specialiști, punându-se accent pe o perfecționare continuă.
Perfection Beauty Club este o marcă înregistrată,o marcă românească şi până în prezent ne găsiți în 8 orașe din România: Târgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Oradea, Constanța, Timișoara, Suceava și Bistrița.

Baza noastră este experiența strânsă în cei aproape 30 de ani de Baldan Group. Apoi am adăugat dorința de a îmbunătății tot mereu, de a fi cei mai buni în domeniul epilării laser. Astfel, în urma informațiilor strânse din țări precum S.U.A., Spania, Elveția, Italia, Irlanda, Dubai, Brazilia reușim să oferim tratamente de epilare laser la cele mai înalte standarde posibile.

Epilare Laser Militari Residence

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s